EXCLUSIV! MAI MULTE PROIECTE SE AFLĂ ÎN DESFĂȘURARE ÎN COMUNA AGIGEA

Odată cu sosirea sezonului estival, locuitorii din comuna Agigea vor beneficia de câteva avantaje venite din partea Primăriei. Echipa Opinia Online a stat de vorbă cu primarul Cristian Cârjaliu, care ne-a explicat că are în plan mai multe proiecte, pe care promite să le ducă la bun sfârșit. Este vorba de asfaltări de drumuri, creeare de distribuție gaze, canalizări și așa mai departe. Comuna Agigea face trecerea dintre orașul Constanța și stațiunile care urmează în drumul spre Mangalia și chiar spre Vama Veche.

”Avem lucrări de realizare a infrastructurii de apă în cartierul de la lac. Este o investiție de un milion de lei, pe Ministerul Dezvoltării 2. Am mai realizat încă o investiție de 400.000 de lei în cartierul de vest. Ân viitorul apropiat vom mai investi într-un cartier din Agigea, care implică strada Pajurei și strada Păunului și aici mă refer la o rețea de canalizare. Urmează să ne apucăm de asfaltare în localitatea Agigea și să terminăm lucrările începute. Vrem să încheiem lucrarea de distribuție gaze, care este finalizată în proporție de aproape 90 la sută.” , ne-a declarat primarul Cristian Cârjaliu.

Rămâne de văzut dacă primarul Cristian Cârjaliu, împreună cu oamenii din angrenajul Primăriei, reușesc să ducă la bun sfârșit toate proiectele. Cert este că fiecare oraș și comună are nevoie de un astfel de primar, care să se implice și să dezvolte diferite proiecte, de care cetățenii să fie mândrii.

Loading...
SHARE