ȘOFERII CARE DEȚIN LOCURI DE PARCARE ÎNCHIRIATE DE LA PRIMĂRIE VOR AVEA PARTE DE O SURPRIZĂ

Dacă cel mai recent proiect al  edilului constănțean, Decebal Făgădău, va fi aprobat de Consiliul Local, constănțenii vor avea parte de o surpriză! Toți cei care cred că dețin locurile  de parcare închiriate de la Primărie se vor  confrunta cu o mare problemă. Aceștia nu vor mai putea folosi locul de parcare decât în intervalul 17.00-08:00. În restul timpul, locul de parcare va putea fi folosit de orice alt șofer.

Ce se va întâmpla dacă îți vei bloca locul de parcare?  Constănțenii care își vor bloca locul de parcare atunci când pleacă la muncă vor băga mâna adânc în buzunar! Aceștia vor fi sancționați cu amenzi între 600 și 1000 de lei.

Avem, dar nu prea La capitolul locuri de parcare, Constanța nu stă foarte bine! Nu suntem departe de haosul celor din Capitală, care-și parchează mașinile pe unde apucă, dacă mai apucă. Cu toate acestea, edilul constănțean nu dorește să remedieze acestă problemă prin construirea unor noi locuri de parcare. În schimb,  acesta propune un nou Regulament de organizare și funcționare a parcărilor publice de pe raza municipiului Constanța. Rezervarea locurilor în parcările rezidențiale va fi valabilă de luni până vineri în intervalul orar 17:00-08:00, dar și  sâmbăta, duminica și în zilele stabilite ca fiind sărbători legale, când programul este 00:00-24:00. Așadar, în intervalul 08:00-17:00 de luni până vineri inclusiv deținătorul autorizației rezervare loc parcare nu are niciun drept de folosință prioritară asupra locului de parcare, oricine putând folosi acel loc.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

sursafoto:radioconstanta.ro

SHARE