GIGI BECALI VREA SĂ CANDIDEZE LA PRIMĂRIE

Latifundiarul din Pipera, Gigi Becali, nu încetează să ne surprindă! Omul de afaceri  s-a schimbat total de când a îmbrățișat divinitatea. Întreaga viață a acestuia îl are în centru pe Dumnezeu. Acesta a mărturisit că dacă ar candida la Primărie, nu ar face acest lucru oricum. Becali a declarat pentru România Tv, că dacă va ajunge să candideze se va jerfi pentru neam.

Deranjat de modul în care politicieni se pun în slujba românilor, Becali  nu s-a ferit și i-a taxat fără milă.

”Eu nu am habar de nimic. Fără Dumnezeu, nu faci nimic. Eu dacă fac politică, nu fac politica pe care o fac politicienii. Eu  vin să mă dau jerfă pentru neam. Ei dacă fac politică, fac pentru ei. Să se îmbogățească, să-și ia gagici mai tinere.”, a mărturisit acesta.

Becali, în slujba lui Dumnezeu În anul 2012, Gigi Becali făcea același anunț. Acesta declara că este gata “să se sacrifice” şi să candideze pentru fotoliul de edil-şef al Bucureştiului pentru ca nou-formata alianţă PRM+PNG să aibă “o putere mai mare”.  Acesta își depusese dosarul de candidatură pentru un mandat de primar general al Capitalei, el afirmând că doreşte ca în fiecare Sector să fie construite câte 10 biserici, iar el să devină cel mai bun primar din lume, precum Sfântul Vasile cel Mare.

 

Loading...
SHARE