UN PRESTIGIOS NEUROPSIHIATRU DESEMNAT SĂ REFORMEZE SISTEMUL EDUCAȚIONAL DIN FRANȚA AJUNGE ÎN ROMÂNIA

Prestigiosul neuropsihiatru Boris Cyrulnik, desemnat de Emmanuel Macron pentru a reforma sistemul educaţional din Franţa, vine în România la Conferinţă de Inaugurare a Institutului “Petit Enfance”. Evenimentl va avea loc miercuri, 13 iunie, la Institutul Francez din Capitală, relatează Mediafax.

“Institutul “Petite Enfance” a format peste 650 de persoane în această tehnică educaţională, utilizată cu rezultate excelente în Europa de Nord. Când educatorul valorizează relaţia cu copilul, transmiterea informaţiei se face foarte simplu. În şcolile din Finlanda şi Suedia, educarea se face fără nicio lacrimă şi numai cu zâmbete.” – a declarat celebrul Boris Cyrulnik,  fondatorul Institutului de Formare în educaţia preşcolară “Petit Enfance” din Franţa.

Conform sursei citate, institutul “Petit Enfance Boris Cyrulnik” din Bucureşti aduce un concept educaţional nou în România şi oferă cursuri pentru formarea părinţilor sau viitorilor părinţi, bunicilor, educatorilor, persoanelor care lucrează în centrele sociale, asistentelor medicale şi oricărei persoane interesate şi implicate în dezvoltarea copiilor între 0 şi 6 ani.

Loading...
SHARE