GIMNASTUL MIRCEA ZAMFIR, EROUL UNEI FAMILII DIN NĂVODARI

Copilăria este cea mai importantă şi marcantă perioadă din viaţa noastră: păşim pentru prima dată pe drumul cunoaşterii, asimilăm cu rapiditate orice informaţie, ne petrecem timpul cu părinţii noştri şi suntem lipsiţi de …griji. Cu toate acestea, nu toţi copiii din lume au parte de această perioadă de neuitat. Pe unii destinul îi privează de cele mai elementare lucruri. Și, totuși, să privim partea plină a paharului! Există oameni cu suflet mare care nu stau cu mâinile în sân. Campionul mondial la gimnastică aerobică, Mircea Zamfir, este omul care schimbă destine. Împreună cu Cristina Marin, Mircea a înființat ONG-ul “Inimi de Campioni”, prin care le-a întins mâna tuturor celor care trec prin situații dificile.

”Inimi de Campioni” este o asociație a cărui scop este susținerea activităților comunităților locale și regionale. Aceasta susține întărirea  spiritului comunitar și desfășurarea de activități de caritate. ONG-ul își dorește să aibă un impact benefic asupra societății noastre și să le ofere copiilor si tinerilor instrumentele necesare pentru a se dezvolta personal și profesional astfel încât să contribuie eficient la construirea unei țări într-o continuă dezvoltare.

”INIMI DE CAMPIONI”, ÎN SPRIJINUL UNEI FAMILII DIN NĂVODARI La începutul acestei săptămâni o femeie din Constanța a solicitat ajutorul asociației, pentru a ajuta o familie care nu avea ce mânaca. Familia Dobriță este formată din 2 copii, un băiețel  de 1 an și 8 luni și o fetiță de 4 ani.  Această familie se află într-o situație ce nu poate fi descrisă în cuvinte. Tatăl este plecat, iar mama se ocupă cum poate de acești. Campionul mondial la gimnastică aerobică, Mircea Zamfir, a postat un filmuleț emoționant pe pagina de Facebook a ONG-ului.

Familia Dobriță a primit joi, 6 iunie, alimentele  trimise cu ajutorul oamenilor cu suflet mare.

”Nu este nimic deosebit în aceasta situație până când nu vedeți filmul în care băiețelul mănâncă dintr-o bucată de salam pe care mulți dintre noi nici nu am privi-o. La solicitarea noastră, cazul a fost cercetat de Mariana Alexandra care ne-a confirmat situația familiei.  Nu am putut sta deoparte și am trimis și noi ajutoare din fondul pentru campania “O masă plină”, a scris pe pagina oficială, Mircea Zamfir.

ȘI TU POȚI SĂ ÎI AJUȚI Toți cei care doresc să ajute în continuare familia Dobriță din Năvodari, o pot contacta pe mama celor doi îngerași la numărul de telefon 0721.812. 901.

 

 

SHARE