CONSTANȚA VREA UN STADION NOU

Suporter Spirit Club Farul Constanța a promovat în Liga a Doua, acolo unde se va lupta cu alte echipe puternice pentru pătrunderea în primul eșalon al fotbalului românesc. Marea performanță a fost obținută, însă acum rămâne întrebarea, unde vor juca constănțenii meciurile de acasă? În Liga a Patra dar și în Liga a Treia, marinarii au jucat ba pe stadionul ITC din complexul Badea Cîrțan, ba la Techirghiol, acolo unde multor suporteri le-a fost greu să ajungă. Pentru acest lucru, suporterii echipei antrenate de Petre Grigoraș, au semnat o petiție pentru construirea unui nou stadion la Constanța. Aceștia speră că autoritățile locale își vor îndrepta fața și spre fotbalul constănțean.

”Constanta, este unul din primele 4 orase ale Romaniei, la darile catre bugetul de stat, dar, din punct de vedere al infrastucturii sportive este sub nivelul Alexandriei sau al orasului Targu Jiu. Constanta si stadionul Farul, au fost ani la rand, casa echipei nationale a Romaniei. Acum stadionul este intr-o stare avansata de degradare iar o parte din tribuna a II-a dar si din peluza cu tabela de marcaj se darama, acest lucru fiind vizibil si de la o distanta apreciabila! Constanta merita un stadion nou!
Constanta are nevoie de un stadion nou pentru ca are suporteri capabili sa il umple meci de meci! Ne dorim un stadion decent! Intra si semneaza petitia si distribuie linkul acestei petitii catre prietenii tai! Farul merita sa joace pe un stadion nou!”

SHARE