PESTE 300 DE SPECIALIȘTI DE SISTEME INTELIGENTE PARTICIPĂ LA SIMPOZIONUL SACI

Peste 300 de specialişti în sisteme inteligente, de pe cinci continente, vor prezenta lucrări ştiinţifice la cea de-a XII-a ediţie a simpozionului intitulat “Symposium on Applied Computational Intelligence” (SACI).

Evenimentul, care se desfăşoară în perioada 17-19 mai la Facultatea de Automatică şi Calculatoare din cadrul Universităţii Politehnica Timişoara (UPT), este organizat în comun cu Obuda University, Budapesta, Ungaria, potrivit unui comunicat de presă remis AGERPRES de UPT.

Conform sursei citate, în cadrul simpozionului vor fi decernate şi două titluri de Doctor Honoris Causa al UPT unor personalităţi în domeniul tehnologiilor software şi sistemelor inteligente, care de-a lungul timpului au colaborat în mai multe proiecte alături de UPT, fiind vorba de prof. dr. Hamido Fujita, de la Iwate Prefectural University din Japonia, şi ing. dr. Attila Bilgic, managing director şi CTO al Krohne Group din Duisburg, Germania.

Vor fi prezentate 108 lucrări ştiinţifice, iar peste 300 de specialişti din 20 de ţări din Europa, America de Nord, America de Sud, Asia şi Africa vor participa la cele 22 de sesiuni ale SACI, mai menţionează sursa citată.

 

 

 

 

 

sursa:www.agerpres.ro

 

 

SHARE