OFSD MUNICIPIUL CONSTANȚA-LA BIBLIOTECA JUDEȚEANĂ DE ZIUA INTERNAȚIONALĂ A FAMILIEI

Ziua Internațională a Familiei a fost celebrată de Organizația Municipală a Femeilor Social Democrate Municipiul Constanța prin reunirea celor trei generații de femei din cadrul PSD (OFSD, Tineretul Social Democrat și Organizația de Seniori a PSD la nivel de municipiu) în cadrul unei dezbateri pe tema familiei și a provocărilor femeilor, în special ale mamelor. Evenimentul s-a desfășurat la Biblioteca Județeană “Ioan N. Roman” Constanța într-o atmosferă degajată și benefică participantelor, care și-au manifestat speranța ca acest gen de întâlniri să continue pentru a motiva cât mai multe femei de toate vârstele în evoluția lor firească.

S-au punctat aspecte ca statutul femeii in societate de-alungul istoriei, egalitatea de șanse, importanța educației în familie etc. Totodată se dorește o deschidere mai mare spre doamnele și domnișoarele din celelalte partide, precum și din societatea civilă, deoarece – dincolo de orientarea politică sau absența acesteia –fiecare dintre noi se confruntă cu aceleași realități și împreună se poate produce o schimbare.

Totodată, a fost subliniată importanța implicării OFSD Municipiul Constanța în susținerea acțiunilor caritabile, obiectiv principal al organizației din orașul nostru.

SHARE