MARIANA GÂJU, FEMEIA CARE A SCHIMBAT CUMPĂNA PENTRU TOTDEAUNA

Primarul comunei Cumpăna, Mariana Gâju, a știut de la primul mandat ce vrea și a reușit să ducă la bun sfârșit tot ce și-a propus. Gâju a schimbat destinul comunei Cumpăna prin lupta  sa continuă pentru bunăstarea comunității. Aceasta este, fără doar și poate, o figură reprezentativă a politicii de la malul mării. De-a lungul anilor, Gâju a transformat total Cumpăna. Oamenii o iubesc iar aceasta continuă să-i răsplătescă făcându-le  viața mai ușoară.

Locuitorii din Cumpăna vor avea parte și în acest an de  Festivalul Concurs Național de Folclor ”DOR DE CÂNT ROMÂNESC”. Așadar, se anunță un weekend plin de voie bună, muzică populară, dans și atmosferă de sărbătoare.

 

SĂRBĂTOARE PRIN CÂNTEC ȘI VOIE BUNĂ LA CUMPĂNA Primăria și Consiliul Local Cumpăna organizează și în acest an tradiţionalul Festival-concurs naţional de folclor pentru tineri interpreţi „Dor de Cânt Românesc”.  ”Dor de cântec românesc” a ajuns la cea de-a XIII-a ediţie şi reunește interpreţi de renume ai folclorului românesc.
Festivalul este deschis artiştilor amatori, solişti vocali din ţară, interpreţi ai cântecului popular românesc, având vârste cuprinse între 6 şi 18 ani, provenind din toate zonele etno-folclorice ale ţării.
Manifestarea se va desfăşura în sala de spectacole a Casei de Cultură din comuna Cumpăna, sâmbătă,  19 mai, începând cu ora 11:00, iar gala laureaţilor şi festivitatea de premiere vor avea loc duminică, 20 mai, începând cu ora 12:00.
Juriul concursului va fi alcătuit din personalităţi ale folcloristicii româneşti, din specialişti de prestigiu ai instituţiilor de profil din tara.

SHARE