MIERCUREA BERII CU SILVIU COVACI LA DOORS CLUB

Miercuri, 16 mai, începând cu ora 20.00, constănțenii sunt așteptați o nouă seară faină cu îndrăgitul Silviu Covaci. Intrarea este liberă!

Silviu Covaci este cunoscut de către publicul constănţean datorită numeroaselor concerte susţinute în majoritatea cluburilor care găzduiesc seri de folk. S-a născut pe 19 decembrie 1977, la Constanţa şi a îndrăgit muzica încă din copilărie. Din adolescenţă s-a axat pe chitară; la 17 ani a primit de la tatăl său o chitară acustică, instrument cu care la început şi-a încântat prietenii, pentru ca mai apoi să susţină reprezentaţii la scenă deschisă. Silviu consideră că o mare parte din succes o datorează, prietenului său, folkistul Costel Botezatu care l-a încurajat și susținut. Silviu şi-a dorit să cânte rock în cadrul unei trupe şi a trecut prin mai multe „tentative” de acest gen. Participă la diferite concursuri de muzică folk din țară unde reușește să urce de fiecare dată pe podium.

Din 2011, timp de 4 ani, a fost solistul trupei Old No7, în cadrul proiectului „Tribute Creedence Clearwater Revival“. Din septembrie 2015, cântă alături de Ionuț „John” Micu (baterie) și Virgil Stoica (bass), în proiectul Folk & Rock Company.

SHARE