FRONTIERA TOMIS CONSTANȚA, CÂȘTIGĂTOAREA CUPEI REGELUI LA OINĂ PENTRU A PATRA OARĂ

La sfârșitul săptămânii trecute, s-au disputat finalele Cupei Regelui la Oină. Evenimentul, organizat de Federaţia Română de Oină și A.C.S. Straja București, sub Înaltul Patronaj al Familiei Regale, în colaborare cu Ministerul Tineretului şi Sportului, Comitetul Olimpic şi Sportiv Român şi Federaţia Română de Rugby, a avut loc pe Stadionul Naţional de Rugby ,,Arcul de Triumf”, Bucureşti.

În deschidere imnul a fost intonat de către doamna Daniela Vlădescu, prim solist al teatrului de operetă Ion Dacian din București.

Finala mică s-a desfăşurat între echipele C.S. BIRUINȚA GHERĂEȘTI NEAMȚ – C.S. POLITEHNICA CLUJ NAPOCA, încheindu-se cu scorul de 14-8, iar finala mare, mult așteptată, s-a desfăşurat între A.C.S. FRONTIERA TOMIS CONSTANŢA şi A.C.S. STRAJA BUCUREŞTI.

Echipa Gărzii de Coastă, A.C.S. Frontiera Tomis Constanţa a fost echipa care s-a impus cu scorul de 17-10, fiind declarată câştigătoarea Cupei Regelui din acest an, ajunsă la a VI-a ediţie. Trofeul a fost înmânat de către Alteța Sa Regală Principele Radu al României și de către ministrul Tineretului și Sportului, doamna Ioana Bran.

Este a IV-a finală a Cupei Regelui câştigată de echipa constănţeană, precedentele fiind cele desfăşurate în anii 2013, 2016 și 2017.

SHARE