MIHAI TRĂISTARIU, DEZAMĂGIT DE ”THE HUMANS”

Mihai Trăistariu a rămas cu un gust amar după ce a văzut prestația trupei ”The Humans”, la Eurovision. Artistul nu înțelege de ce trupa care ne-a reprezentat, nu a avut niciun show pregătit pentru semifinală. Trăistariu a făcut comparație între melodia cu care s-a prezentat el la cel mai important concurs de muzică din Europa, ”Tornero” și melodia cu care s-au prezentat ”The Humans”.

”Părerea mea este că a fost o piesă slăbuță anul acesta. România nu a ales ce trebuie. Deși, repet, și Moldova a avut o piesă slabă, ei au venit cu un show fabulos care a suplinit această piesă slăbuță. M-au spart moldovenii cu show-ul lor. Dacă România ar fi venit cu un show, ar fi intrat și ea în finală. Dar noi nu ne pricepem la făcut show. Niciodată! Piesa are un refren fredonabil. Și în sondaje erau pe locul 37 din 42. Nu mi-a plăcut. Ai noștri au fost șterși. Nu au luat ochii cu nimic. Doar vocea fetei este foarte bună, dar deja sunt destui cu voce. La Eurovision nu trebuie doar voce. Mă enervează lenea asta a lor. Două luni au stat acasă și nu au făcut nimic. Nu știu ce se va întâmpla cu ei. Probabil Cristina își va face și o carieră solo, pentru că are o voce foarte bună.” , a declarat în exclusivitate Mihai Trăistariu pentru Opinia Online.

Trebuie să reamintim că Mihai Trăistariu a participat și el la selecția națională pentru Eurovision, însă nu a fost el cel ales să meargă să ne reprezinte în Portugalia. Poate la anul, Mihai va ajunge din nou pe scena Eurovision.

SHARE