EXCLUSIV! MIHAI TRĂISTARIU NU VA MAI REPREZENTA ROMÂNIA LA EUROVISION

Mihai Trăistariu a fost foarte dezamăgit din cauza prestației slabe pe care trupa ”The Humans” a avut-o anul acesta la Eurovision. Trăistariu, cel care a obținut cel mai bun rezultat din istoria României la Eurovision, regretă că nu a avut ocazia să reprezinte el România, la concursul care anul acesta a avut loc în Portugalia. Solistul român, care pe vremuri a făcut parte din trupa ”Valahia”, a luat o decizie care îi va surprinde pe toți compatrioții noștri. Mihai Trăistariu va mai participa la Eurovision, dar nu pentru România.

”Nu mai am de gând să particip la Eurovision pentru țara noastră. Anul acesta s-au făcut niște ”măgării” mari și m-am cam săturat. Regulamentul îmi permite să aleg dintr-un total de 11 țări. Nu știu pentru cine voi participa. Poate Azerbaijan sau Moldova, sau chiar Malta. Eu știu că pot să ajung iar sus. Am câștigat odată cu Tornero în România, pot să mai câștig și în altă țară. Vom vedea ce va fi.” , a declarat Mihai Trăistariu în exclusivitate pentru Opinia Online.

Decizia lui Mihai Trăistariu ar trebui să ne îngrijoreze, pe noi ca români. este una din vocile consacrate în țara noastră, și, fie că ne place, fie că nu, piesa ”Tornero” a avut un real succes la Eurovision. Să sperăm că poate, cineva din România, îl va face pe Mihai să se răzgândească și să mai reprezinte măcar odată România la Eurovision.

SHARE