BANANA BREAD

Portii: 1   Timp de preparare: sub 30 minute

INGREDIENTE

60 gr unt

140 gr zahar tos

1 ou

1 banana mare

200 gr faina alba tip ’00’

1\2 plic praf de copt

100 ml lapte

 MOD DE PREPARARE:

Scoatem din timp untul de la frigider deoarece trebuie sa fie moale (la temperatura camerei).

Punem intr-un bol zaharul impreuna cu untul si mixam pana ce devin o crema.

Adaugam apoi banana pisata si mixam bine in continuare dupa care adaugam oul intreg si amestecam bine.

Adaugam jumatate din faina, praful de copt si jumatate diun cantitatea de lapte rece.Amestecam bine dupa care adaugam restul de faina si restul de lapte.

Amestecam bine toate ingredientele.

O tava de che , o tapetam cu hartie de copt (sau o ungem cu unt si o tapetam cu faina) si turnam compozitia.

Dam la cuptorrul incins in prealabil la 180 grade pentru 20-25 minute. (faceti testul cu scobitoarea pentru a fi siguri ca s-a copt bine in interior)

Inchidem cuptorul si lasam sa se raceasca dupa care feliem si servim.

Sursa: bucataras.ro

SHARE