DESPRE „IMAGINEA” UOC ȘI MEDIUL ACADEMIC (Partea a II-a)

O altă „lovitură de imagine” pe care Enache Tușa o exploatează la momentul oportun este identificată cu ocazia organizării Conferinței Naționale a Rectorilor din 16-17 iunie 2017.

În acest context profitând de prezența la Constanța a foștilor miniștri Mihnea Costoiu și Sorin Câmpeanu pe care „maestrul de ceremonii” îi introduce în scenă pentru a farda imaginea cenușie și murdară a UOC, este organizat încă un eveniment cosmetizare.

Cei doi foști miniștri sunt invitați de Enache Tușa la o emisiune pe care o moderează personal și în care îl introduce și pe Rugină în partea a doua pentru ca recuzita să fie completă.

Emisiunea este un instrument complet și foarte eficient de creare a unei realități complet false și iluzorii despre universitate în general și despre starea de lucruri de la „Ovidius” în special.

Puteți urmări cele susținute de mine aici

sau accesând link-ul:

Dincolo de acest exercițiu și efort de imagine cosmetizată a universității mă întreb de ce nu se vorbește deschis și concret de problemele reale din universitate?

De ce nu vorbim deschis în media de salariile nesimțite din UOC?

De ce nu vorbim deschis în comunitatea academică despre favoritisme ale tandemului Rugină–Gârțu?

De ce nu vorbim deschis despre mizeria ce domnește în toate clădirile UOC?

De ce nu se vorbește despre promisiunile nerealizate ale „echipei de management”?

De ce nu se vorbește despre nemulțumirea generalizată din Universitate?

De ce nu sunteți sinceri, domnilor… și să recunoașteți că nu sunteți în stare să conduceți universitatea pe care o folosiți doar ca pe o sursă de venituri consistentă?

„Proiectele” și „evenimentele academice” prezentate sonor și agresiv în media nu sunt suficiente.

Trebuie să vă implicați și să vă asumați responsabilitatea. Evenimentele pozitive lipsesc cu desăvârșire sau sunt extrem de puține… iar în acest context îmi amintesc de o vorbă din popor:

„Cu o floare nu se face primăvară ! ”

Loading...
SHARE