CĂMIN SAU TEST DE REZISTENȚĂ…

Primesc tot mai multe mesaje despre diversele probleme și nemulțumiri din UOC, probleme care nu numai că nu se rezolvă dar sporesc pe zi ce trece. Am văzut că aproape toți angajații universității, cadre didactice sau personal tehnic și administrativ suferă umilințe zilnice din partea găștii ce a pus mâna pe UOC. Dar de aceste umilințe au parte din plin și studenții care în fiecare zi „descoperă” că ceva nu funcţionează cum trebuie, că „potentații” și „aristocrații” sunt prinși cu lucruri „mult mai importante” decât să vină să își țină cursurile și să își facă datoria de dascăli.

O serie dintre problemele pe care mi le semnalizează studenții (ca o paranteză, cea mai mare parte dintre studenții care îmi scriu nu au prins perioada mandatelor mele ca Rector sau Decan dar mi se adresează pentru că foştii studenţii le povesteau cum era în „era Epure” și cum atunci studentul era pus pe primul loc) sunt vechi, unele dintre ele semnalizate și în ultimul raport ARACIS. Justificarea găștii pentru acele probleme semnalate în raport a fost „greaua moștenire a lui Epure”…

Sunt curios acum cum vor mai reuși să dea vina tot pe mine…

Scriam într-un material anterior (http://www.danepure.com/index.php/2017/05/30/la-uoc-camin-sau-ghetou/)
despre condițiile groaznice din căminele UOC și despre funcționarea defectuoasă a instalațiilor, lifturilor etc. Iată că nici până astăzi nu s-a remediat nimic ba dimpotrivă!
După cum vedeți în imaginea liftul va fi închis deoarece… Universitatea „Ovidius” nu a obținut avizul ISCIR!!!

Oare ce probă mai bună a incompetenței găștii mai dorim???

În perioada aceasta când comemorăm 2 ani de la tragedia din Colectiv vedem că spațiile de cazare ale UOC nu au avizul ISCIR. Oare pe cele de la ISU le au?

Că dacă intrăm în toalete sigur ne dăm seama că pe cele de la Direcția de Sănătate Publică nu le au.

Dacă mergem în corpul A din Campus vedem că cele două rânduri de uși automate de la intrare funcționează alternativ sau deloc.

Nici nu vreau să mă gândesc ce s-ar putea întâmpla în cazul unui eveniment nefercit în care ar trebui evacuați de urgență studenții… pe o ușă simplă ce are o lățime de maxim… 1 metru.

 

Loading...
SHARE