ÎMI PLACE SĂ CRED CĂ SUNT O SIMPLĂ PERSOANĂ!

Întrebare: Dacă aţi întâlni peştişorul de aur, care ar fi cele 3 dorinţe pe care le-aţi avea?

Răspuns: E o întrebare amuzantă… Sincer nu am aşteptat niciodată minuni, am crezut mereu în mine, în forţele mele. Am fost dispus la multă muncă şi sacrificii. Nu am nevoie de un peştişor de aur. Îmi doresc sănătăte, altfel sunt dispus să muncesc la fel cum am făcut şi până acum. Totusi, cred cu tărie că munca în prezenţa unui management bun este rentabilă şi oferă adevăratele satisfacţii, nu praf în ochi, să spunem… Managementul bun ne conferă garanţia reuşitei, pe când minciuna şi învârtitul în jurul cozii… NU!

Întrebare: Postaţi pe blog subiecte foarte diverse, cum reuşiţi?

Răspuns: Mai întâi de toate, vă spun că îmi place sa fiu informat. Apoi, viaţa fiecăruia dintre noi nu înseamnă doar profesia noastră – acolo trebuie să fim specialişti cât mai buni, cei mai buni. În celelate aspecte ale cotidianului e bine să fii în temă. Şi economiştii au spirit, iubim teatrul, literatura, arta, sportul… Sunt preocupat, de asemenea, de ceea ce se întamplă în ţara mea, în oraşul meu şi sunt din ce în ce mai trist de veştile care îmi vin din Universitate.

Înrebare: Ce ar trebui să se facă astfel ca Universitatea „Ovidius” să redevină ce a fost?

Răspuns: E o întrebare tăioasă… Nu ştiu exact ce este acolo. Am fost surprins că oameni care au tras lângă mine şi au înţeles ce îmi doream pentru universitate, acum sunt „fermecaţi” şi se fac că nu văd anumite lucruri… Vă pot răspunde altfel: nu vorbele oamenilor despre oameni sunt cele care evidenţiază un adevăr, o stare de fapt, ci rezultatele lor. Judecaţi singuri!

Întrebare: Se poate ca în 2017, într-o instituţie academică să găsim săli şi toalete neconforme, insalubre, să se îndure frig ca în vremea comuniştilor?

Răspuns: Situaţia de care-mi pomeniţi nu are de-a face musai cu lumea academică… Este de bun simţ ca în zilele noastre să ai o sumă de condiţii la locul de muncă sau studiu. Aceste lucruri mi-au fost semnalate de foarte mulţi cunoscuţi. Regret din tot sufletul că se întamplă aşa ceva! Într-adevăr… este incredibil! Nu aş vrea să acuz, dar cred s-a depăşit hotarul nepriceperii şi s-a intrat pe cel al nepăsării… GRAV!

Întrebare: Domnule Epure sunteti un adevarat personaj. Ce muzica ascultaţi?

Răspuns: Iau afirmaţia dumneavoastră ca pe un compliment… Îmi place să cred ca sunt o simplă PERSOANA! În ultimul timp ascult mai mult radioul, dar posturi tematice… În momentele de răgaz ascult acele piese ce îmi aduc starea de bine, ce îmi amintesc de lucruri plăcute, de oameni dragi şi de momente importante ale vieţii mele…

Loading...
SHARE