TIPURI DE ASTROLOGIE: ASTROCARTOGRAFIE

In renasterea astrologiei din ultimul secol, astrocartografia este un domeniu foarte nou, care incita la studii interdisciplinare si colaborarea dintre astrologie si celelalte stiinte ale naturii si societatii.

Locul pentru care se efectueaza un studiu astrologic este extrem de important, deoarece efectele vibratiilor planetare variaza sensibil in functie de pozitia geografica studiata.

Probabil un prim pas catre astrocartografie a fost studiul temei natale relocate, pentru acele persoane care s-au nascut intr-un loc, dar mai tirziu s-au mutat si traiesc in alt loc. Vibratia locului lor de nastere in programul vietii lor se modifica sensibil prin faptul ca ei s-au deplasat si isi duc viata pe alte coordonate geografice. Tema relocata studiaza tema natala ca si cum nasterea individului ar fi avut loc la noul sau domiciliu, dezvaluindu-se astfel modificarile suferite de programul vietii sale prin schimbarea locului de viata.

Interesul pentru acest gen de studii s-a extins, si la un moment dat, folosindu-se si de computer, astrologii au ajuns sa poata determina chiar harti astrologice ale globului pentru o anumita persoana, pe care sa se poata distinge locurile cele mai propice pentru obiectivele sale. Migratia indivizilor dintr-o tara in alta nu mai este o problema in secolul XXI, nici macar pentru persoanele mai putin instarite. Cine doreste sa-si schimbe radical viata poate oricind sa-si propuna sa o ia de la inceput intr-o alta zona a lumii. Dar un studiu de astrocartografie ar putea dezvalui si daca programul vietii sale va fi ajutat sau obstructionat de conditiile vibrationale ale unui loc sau altul de pe glob.

Sursa: eastrolog.ro

SHARE